Activiteiten

Activiteiten
Categorie
Achterhoekse Hap & Stap route
€29,50 p.p.
De Hap & Stap route van Doetinchem. Te boeken vanaf 2 personen. Heerlijke gerechten, mooie route van 7,5 km en een leuke quiz!
Archery Attack
v.a. €26,50 p.p
Archery Attack is nieuw in Nederland! Het is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen.
Arrangement op maat
Prijs op aanvraag
Tijd voor een teamuitje, buurtfeest of ander jaarlijks jubileum? Laat ons een speciaal arrangement op maat maken dat aansluit bij jullie doelgroep, wensen en budget.
City Risk
v.a. €26,50 p.p
Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Erg geschikt als personeelsuitje!
Cross the Border
v.a. €26,50 p.p
Ga met je team op wereldreis door Doetinchem. Verdien geld om jullie reis te bekostigen. Laten jullie je verleiden tot louche zaken om snel veel geld te verdienen?
De Slimste Mens(en)
v.a. €26,50 p.p
Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest.
E-chopper verhuur
v.a. € 39,- p.p.
Touren op een unieke manier op de E-chopper! Een stoer vervoersmiddel waarbij je op een ontspannende wijze kan genieten van de omgeving.
Escape diner
v.a. €36,50 p.p
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld... Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie?
Escape the Angry Boss
v.a. €26,50 p.p
Al maanden zeurt hij erover, en nu is het echt klaar! Zorg dat jullie samen de oplossing vinden. Stadsspel deels op maat gemaakt, passend bij het bedrijf.
Escape the City
v.a. €26,50 p.p
Daar zit u dan: al uw hele leven woont u in Doetinchem en nog nooit bent u een stapje verder gegaan. Het is tijd om uw vleugels uit te slaan!
Escape the Ex
v.a. €26,50 p.p
Het is zover: u bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd en heeft ''JA'' gezegd! De bruiloft komt steeds dichterbij en alles is goed voorbereid. Tot dat...
Expeditie Olde Iessel
v.a. €29,50 p.p
Ga met je team de ultieme strijd aan tussen kamp Noord en Zuid. Een test van uithoudingsvermogen, logica, behendigheid en teamspirit. 
Actieve Fotopuzzeltocht
v.a. €24,50 p.p
Een actieve middag met hilarische activiteiten tussendoor! Tijdens de tocht krijgen alle teams de meest uiteenlopende foto opdrachten.
Discover Doetinchem
v.a. €26,50 p.p
Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit interactieve stadsspel!
Moord Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
Op het schip van MaMa's is een lichaam gevonden. Met behulp van een spelbegeleider en een app wordt deze duistere moordzaak opgelost.
Ik Hou van Holland
v.a. €26,50 p.p
Test uw kennis van ons kleine kikkerlandje tijdens deze spelshow. Combineer de spelshow met een heerlijke borrel of diner.
Kano- en Stephuur
v.a. €17,50 p.p
Wilt u er een dagje tussenuit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf een kano op het water of op een zogenaamde Kick Bike.
Klootschieten
v.a. €10 p.p
Dit eeuwenoude spel kan nu ook in Doetinchem gespeeld worden! U strijdt in teams tegen elkaar, waarbij u de route in zo min mogelijk worpen moet af leggen.
Moorddiner
v.a. €52,50 p.p
De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Als echte detectives probeert u een moordzaak op te lossen.
Party & Show
v.a. €26,50 p.p
Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, magische opdrachten, liedjes neuriën en nog veel meer hilarische situaties!
Pirates of the Caribbean
v.a. €26,50 p.p
Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van onze app gaat u op zoek naar de schat.
Pubquiz
v.a. €19,50 p.p
De Pubquiz is een hilarisch spel, waarbij allerlei rondes aan bod komen. Welk team is de koning van (nutteloze) weetjes en (onzinnige) feitjes?
Sloep- & VIP-boot verhuur
Prijs op aanvraag
Een heerlijke relaxte dag op het water.
Titanenstrijd
v.a. €26,50 p.p
Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag.
Wie is de Rat?!
v.a. €26,50 p.p
Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen.
Ga naar de bovenkant