Activiteiten

Activiteiten
Categorie
Achterhoekse dinerwandeling Doetinchem
v.a. €35.00 p.p
Leuke dinerwandeling van 5,5 km. Onderweg heerlijke versnaperingen en een quiz waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
Achterhoekse fiets lunchroute
v.a. €27.50 p.p
De fietslunchroute van Doetinchem. Te boeken voor 2 personen. Heerlijke gerechten, een leuke quiz en 35 km fietsplezier.
Achterhoekse lunchwandeling Doetinchem
v.a. €20 p.p
Leuke lunchwandeling van 7,5 km. Onderweg heerlijke versnaperingen en een quiz waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
Archery Attack
v.a. €24,50 p.p
Archery Attack is nieuw in Nederland! Het is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen.
Around the World
v.a. €34,50 p.p
Deze wereldse spelquiz gaat diep in op alle landen, volken, culturen en gewoontes die onze wereld rijk is. Strijd tijdens het eten - gezellig - om de eer.
City Golf
v.a. €17,50 p.p
Een lekker potje golven, maar dan op een originele locatie? Speel nu City Golf door het centrum van Doetinchem. Erg geschikt voor jong en oud!
City Risk
v.a. €24,50 p.p
Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Erg geschikt als personeelsuitje!
Cross the Border
v.a. €24,50 p.p
Van uw ‘werkgever’ krijgt u de gekste opdrachten om geld te verdienen in de stad. Er is wit geld, maar ook zwart geld beschikbaar...
De Slimste Mens(en)
v.a. €17,50 p.p
Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest.
De Wereld Draait Door
v.a. €34,50 p.p
Kunt u net zo goed interviewen als Matthijs van Nieuwkerk? Heeft u genoeg talent om nieuwsitems over bizarre onderwerpen te presenteren?
Escape Game
v.a. €34,50 p.p
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld... Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie?
Escape the Angry Boss
v.a. €26,50 p.p
Tijdens een werkoverleg wordt er besproken dat er belangrijke gegevens zijn gelekt! Het is van essentieel belang dat deze gegevens teruggehaald worden...
Escape the City
v.a. €26,50 p.p
Daar zit u dan: al uw hele leven woont u in Doetinchem en nog nooit bent u een stapje verder gegaan. Het is tijd om uw vleugels uit te slaan!
Escape the Ex
v.a. €26,50 p.p
Het is zover: u bent ein-de-lijk ten huwelijk gevraagd en heeft ''JA'' gezegd! De bruiloft komt steeds dichterbij en alles is goed voorbereid. Tot dat...
Expeditie Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
Survivallen in combinatie met avontuurlijke proeven? Expeditie Olde Iessel, gebaseerd op het spel van televisie, is een grote strijd tussen Noord en Zuid.
Actieve Fotopuzzeltocht
v.a. €15,50 p.p
Een actieve middag met hilarische activiteiten tussendoor! Tijdens de tocht krijgen alle teams de meest uiteenlopende foto opdrachten.
GPS Discover Doetinchem
v.a. €26,50 p.p
Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit quizspel! Met een GPS gaat uit op zoek naar de ‘hoogtepunten’ van de stad.
GPS Moord Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
In het centrum van Doetinchem is een bekende politicus dood aangetroffen. Met behulp van een GPS-systeem wordt deze duistere moordzaak opgelost.
GPS Pirates o/t Caribbean
v.a. €26,50 p.p
Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van GPS-coördinaten gaat u op zoek naar de schat.
Groepsschilderen
v.a. €26,50 p.p
Wilt u eens iets bijzonders aan de muur? Beschilder dan samen met uw vriendinnen, familie of collega's een doek tijdens een workshop groepsschilderen.
Hollywood Madness
v.a. €34,50 p.p
Wie weet het meeste van de film- en muziekwereld? Schuilt er ergens een celebrity in uw team? In teams zult u in verschillende rondes tegen elkaar strijden.
Ik Hou van Holland
v.a. €34,50 p.p
Gebaseerd op het televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’ kunt u nu zelf aan het spel deelnemen! In verschillende rondes komen spellen voorbij.
Kano en Stephuur
v.a. €15 p.p
Wilt u er een dagje tussenuit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf het water of vanaf een zogenaamde Kick Bike vanaf de Bleek in Doetinchem!
Kano- en/of Steptochten
v.a. €14,00 p.p
Wilt u een compleet dagje uit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf het water, vanaf een zogenaamde Kick Bike of een combinatie van beide!
Klootschieten
v.a. €4 p.p
Dit eeuwenoude spel kan nu ook in Doetinchem gespeeld worden! U strijdt in teams tegen elkaar, waarbij u de route in zo min mogelijk worpen moet af leggen.
Meter Lekker Eten
v.a. €21,50 p.p
De Meter Lekker Eten is een verrassingsplank met een meter lekkere warme en koude hapjes om samen van te genieten bij Stadscafé Simons.
Moord Spel
v.a. €34,50 p.p
De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Als echte detectives probeert u een moordzaak op te lossen.
Party & Show
v.a. €24,50 p.p
Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, magische opdrachten, liedjes neuriën en nog veel meer hilarische situaties!
Pubquiz
v.a. €19,50 p.p
De Pubquiz is een hilarisch spel, waarbij allerlei rondes aan bod komen. Welk team is de koning van (nutteloze) weetjes en (onzinnige) feitjes?
The Almost Impossible Gameshow
v.a. €24,50 p.p
The Almost Impossible Gameshow is dé activiteit die perfect te combineren is met een feestavond vol met hilarische spelletjes en gezellige muziek.
The Game
v.a. €12,50 p.p
The Game is een spel waarbij teams bepaalde voorwerpen moeten omschrijven en uitbeelden. Het draait allemaal om creativiteit, lef en tijd!
Titanenstrijd
v.a. €24,50 p.p
Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag.
Weerwolf Spel
v.a. €34,50 p.p
Tijdens een diner, lunch of borrel kruipt u in de huid van weerwolven en andere mysterieuze personages. Wie ontdekt er wie de weerwolven?
Wie is de Rat?!
v.a. €24,50 p.p
Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen.