Activiteiten

Activiteiten
Categorie
Achterhoekse fiets lunchroute
v.a. €30 p.p
De fietslunchroute van Doetinchem. Te boeken vanaf 8 personen. Heerlijke gerechten, een leuke quiz en 40 km fietsplezier.
Achterhoekse lunchwandeling Doetinchem
v.a. €25 p.p
Leuke lunchwandeling van 8 of 10,5 km. Onderweg heerlijke versnaperingen en een quiz waarbij leuke prijzen te winnen zijn.
Archery Attack
v.a. €24,50 p.p
Archery Attack is nieuw in Nederland! Het is een mix tussen paintball en boogschieten en wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen.
Around the World
v.a. €34,50 p.p
Deze wereldse spelquiz gaat diep in op alle landen, volken, culturen en gewoontes die onze wereld rijk is. Strijd tijdens het eten - gezellig - om de eer.
City Risk
v.a. €24,50 p.p
Geïnspireerd door het bekende spel Risk, gaat u bij deze activiteit gebieden veroveren in het centrum van Doetinchem. Erg geschikt als personeelsuitje!
Cross the Border
v.a. €24,50 p.p
Van uw ‘werkgever’ krijgt u de gekste opdrachten om geld te verdienen in de stad. Er is wit geld, maar ook zwart geld beschikbaar...
De Slimste Mens(en)
v.a. €17,50 p.p
Ontdek tijdens deze gezellige avond wie van u ‘De Slimste Mensen’ zijn. In vijf verschillende rondes wordt uw kennis op een leuke manier getest.
De Wereld Draait Door
v.a. €34,50 p.p
Kunt u net zo goed interviewen als Matthijs van Nieuwkerk? Heeft u genoeg talent om nieuwsitems over bizarre onderwerpen te presenteren?
E-chopper verhuur
v.a. €30 p.p
Touren op een unieke manier op de E-chopper! Een stoer vervoersmiddel waarbij je op een ontspannende wijze kan genieten van de omgeving.
Escape Game
v.a. €34,50 p.p
Na een duistere ontvoering komt u terecht in een Maffiawereld... Welk team lost de mysterieuze puzzel op en achterhaalt de nodige informatie?
Escape the Angry Boss
v.a. €26,50 p.p
Tijdens een werkoverleg wordt er besproken dat er belangrijke gegevens zijn gelekt! Het is van essentieel belang dat deze gegevens teruggehaald worden...
Escape the City
v.a. €26,50 p.p
Daar zit u dan: al uw hele leven woont u in Doetinchem en nog nooit bent u een stapje verder gegaan. Het is tijd om uw vleugels uit te slaan!
Expeditie Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
Survivallen in combinatie met avontuurlijke proeven? Expeditie Olde Iessel, gebaseerd op het spel van televisie, is een grote strijd tussen Noord en Zuid.
Actieve Fotopuzzeltocht
v.a. €15,50 p.p
Een actieve middag met hilarische activiteiten tussendoor! Tijdens de tocht krijgen alle teams de meest uiteenlopende foto opdrachten.
GPS Discover Doetinchem
v.a. €26,50 p.p
Hoe goed kent u Doetinchem? U zult er snel genoeg achter komen tijdens dit quizspel! Met een GPS gaat uit op zoek naar de ‘hoogtepunten’ van de stad.
GPS Moord Olde Iessel
v.a. €26,50 p.p
In het centrum van Doetinchem is een bekende politicus dood aangetroffen. Met behulp van een GPS-systeem wordt deze duistere moordzaak opgelost.
GPS Pirates o/t Caribbean
v.a. €26,50 p.p
Kruip in de huid van Jack Sparrow en ga samen met uw team de ultieme strijd aan! Met behulp van GPS-coördinaten gaat u op zoek naar de schat.
Groepsschilderen
v.a. €26,50 p.p
Wilt u eens iets bijzonders aan de muur? Beschilder dan samen met uw vriendinnen, familie of collega's een doek tijdens een workshop groepsschilderen.
Hollywood Madness
v.a. €34,50 p.p
Wie weet het meeste van de film- en muziekwereld? Schuilt er ergens een celebrity in uw team? In teams zult u in verschillende rondes tegen elkaar strijden.
Ik Hou van Holland
v.a. €26,50 p.p
Gebaseerd op het televisieprogramma ‘Ik hou van Holland’ kunt u nu zelf aan het spel deelnemen! In verschillende rondes komen spellen voorbij.
Kano en Stephuur
v.a. €15 p.p
Wilt u er een dagje tussenuit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf het water of vanaf een zogenaamde Kick Bike vanaf de Bleek in Doetinchem!
Kano- en/of Steptochten
v.a. €14,00 p.p
Wilt u een compleet dagje uit? Ontdek de omgeving van Doetinchem vanaf het water, vanaf een zogenaamde Kick Bike of een combinatie van beide!
Klootschieten
v.a. €4,50 p.p
Dit eeuwenoude spel kan nu ook in Doetinchem gespeeld worden! U strijdt in teams tegen elkaar, waarbij u de route in zo min mogelijk worpen moet af leggen.
Moord Spel
v.a. €24,50 p.p
De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Als echte detectives probeert u een moordzaak op te lossen.
Party & Show
v.a. €24,50 p.p
Uitbeelden op een podium, tekenen zonder te kijken, magische opdrachten, liedjes neuriën en nog veel meer hilarische situaties!
Pop Art Schilderen
v.a. €23,50 p.p
Een verrassende, creatieve activiteit! Iedereen maakt een persoonlijk kunstwerk op een canvasdoek, eventueel naar aanleiding van een eigen foto.
Porselein Schilderen
v.a. €26,50 p.p
Wilt u iets bijzonders op tafel? Beschilder dan servies tijdens een workshop porselein schilderen. Klinkt misschien tuttig, maar dat is het zeker niet!
Pubquiz
v.a. €19,50 p.p
De Pubquiz is een hilarisch spel, waarbij allerlei rondes aan bod komen. Welk team is de koning van (nutteloze) weetjes en (onzinnige) feitjes?
Sloep verhuur
Prijs op aanvraag.
Rustig ontbijten of picknicken maar ook uniek lunchen of dineren. Met de sloepverhuur kan het allemaal. Geniet optimaal op of naast het water van al het lekkers dat voor u...
SUP verhuur
v.a. €20 p.p
Een sportieve dag op het water en een fijne surf vibe, gewoon in het centrum van Doetinchem! Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment. Ontspanning en inspanning, de...
Titanenstrijd
v.a. €24,50 p.p
Het woord Titanenstrijd komt uit de Griekse mythologie. Het gaat om een strijd tussen de sterkste partijen! Dat bent u vandaag.
Weerwolf Spel
v.a. €24,50 p.p
Tijdens een diner, lunch of borrel kruipt u in de huid van weerwolven en andere mysterieuze personages. Wie ontdekt er wie de weerwolven?
Wie is de Rat?!
v.a. €24,50 p.p
Een spannend spel gebaseerd op het bekende ‘Wie is de Mol?’ van televisie. Een actief, grappig en leerzaam uitje voor diverse doelgroepen.