/Paintball

Paintball

Een spectaculair teamspel boordevol adrenaline!

Beoordeeld met 9.4/10
Paintball2019-02-05T13:22:30+00:00

Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
– Paintball: minimaal 8 personen
– Kinderpaintball: minimaal 8 kinderen (vanaf 9 jaar)

PRIJZEN
– Basis paintball 1,5 uur en 100 paintballs: €20,- p.p.
– Uitgebreid paintball 2 uur en 150 paintballs: €25,- p.p
– Commando paintball 2,5 uur en 250 paintballs: €30,- p.p.

– Basis kinderpaintball 1,5 uur en 50 paintballs: €12,50 p.k.
– Uitgebreid kinderpaintball 1,5 uur en 75 paintballs: €15,- p.k.

Extra paintballs:
– 100 stuks voor € 8,-
– 200 stuks voor € 15,-
– 500 stuks voor € 35,-
– 2000 stuks voor € 110,-

Informatie

PAINTBALL
Een spectaculair teamspel boordevol adrenaline! Er zijn veel spelvarianten mogelijk, onder andere ‘Free for all’, ‘Team Deathmatch’, ‘Capture the flag’ en kinderpaintball. Paintball is zeer geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, vriendenuitstapje, enzovoorts. Combineer de paintballactiviteit met een diner, een lunch, een High Tea of High Wine, een borrel of een lekker kopje koffie met gebak. U zult een onvergetelijke middag vol actie beleven!

KINDERPAINTBALL
Voor kinderen en jongeren die van actie houden is er kinderpaintball! Met kleine ‘geweren’ en zachte geleiballetjes worden er verschillende spellen gespeeld. Het is geheel veilig, kindvriendelijk en toch hartstikke spectaculair. Welk team wint er of wie geeft zich over? De begeleiding zal er voor zorgen dat de kinderen een onvergetelijke middag beleven. Leuk als kinderfeestje, met bijvoorbeeld een glaasje fris en wat lekkers voor-/achteraf.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant