/Make a Movie

Make a Movie

Take one… Action!

Beoordeeld met 9.4/10
Make a Movie2019-02-05T13:23:30+00:00

Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Make a Movie met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Make a Movie met koffie en gebak: €28,- p.p.
– Make a Movie met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €28,50 p.p.
– Make a Movie met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €44,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Take one… Action! Samen met uw groep speelt u de hoofdrol in een film, geheel gemaakt door uzelf! Alle ingrediënten voor een korte speelfilm zijn aanwezig.

Nadat alle rollen zijn verdeeld, worden de verschillende scènes opgenomen en aangepast aan uw persoonlijke inbreng. Het script biedt veel ruimte voor vrije inbreng van alle groepsleden. Altijd al eens een film willen maken met vrienden, vriendinnen of met de hele familie? Iedereen krijgt een rol naar keuze en samen wordt er gekeken hoe het verhaal afloopt, of het nou een grappige comedy wordt of een spannende thriller… Alle deelnemers worden erbij betrokken!

Make a Movie is bijvoorbeeld een leuk idee voor een vrijgezellenfeest of als cadeau voor oma die binnenkort 80 jaar oud wordt! De film kan perfect als cadeau worden gebruikt voor de toekomstige bruid, een familielid, een jarige of uw bedrijf. Ook als de vrijgezel zelf meespeelt in de film, kunnen grappige herinneringen worden opgehaald om deze zo voor eens en altijd vast te leggen op de film. Het allerleukste is natuurlijk als de film wordt afgespeeld waar de hele familie of het hele bedrijf bij is. Misschien wel tijdens de bruiloft of het 50-jarig jubileum.

Het is ook mogelijk om van tevoren een lunch in te plannen, om zo eens goed samen te brainstormen over het uiteindelijke verhaal. De begeleiding biedt natuurlijk verschillende scripts aan met ideeën, maar alle verhaallijnen kunnen aangepast worden aan de levensloop van de perso(o)n(en) waar het om gaat. Verschillende diner- en drankarrangementen zijn te combineren met deze creativiteit. Graag helpen wij u verder met creëren van een perfecte dag met een prachtig resultaat!

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant