/Lipdub Maken

Lipdub Maken

Shine in een videoclip!

Beoordeeld met 9.4/10
Lipdub Maken2019-02-05T13:24:53+00:00

Aantal personen en prijzen

AANTAL PERSONEN
Vanaf 12 personen

PRIJZEN
– Lipdub Maken met een drankje naar keuze*: €26,50 p.p.
– Lipdub Maken met koffie en gebak: €28,- p.p.
– Lipdub Maken met bittergarnituur en een drankje naar keuze*: €28,50 p.p.
– Lipdub Maken met een twee-gangendiner en een drankje naar keuze*: €44,- p.p.

* Keuze uit fris, huiswijn, tapbier of koffie/thee

Informatie

Heeft u altijd al eens willen shinen in een videoclip van uw favoriete song? Dit is uw kans! Een Lipdub is een videoclip waarin een groep mensen in één take een liedje playbackt. De playback wordt steeds overgenomen door groepjes mensen, die helemaal los gaan op uw favoriete lyrics. Het begint al bij het scoren van een perfecte outfit en het oefenen van de teksten.

Een Lipdub is zeer geschikt als activiteit voor een vriendenweekend, een vrijgezellenfeest of ter promotie van uw bedrijf of club, maar natuurlijk ook als cadeau voor bijvoorbeeld de persoon die centraal staat in de clip. Een hilarische activiteit met als resultaat een herinnering op DVD van een geslaagde dag en heel veel lol.

Ons bedrijfsuitje hebben we dit jaar bij Achterhoek Experience gepland. In goed overleg met Achterhoek Experience hebben we gekozen voor het Around the World dinerspel. Super leuk, leerzaam en lekker! Heel toepasselijk, zo net voor de vakantie.

Gerrit Thijssen, Business klant

Bij Achterhoek Experience hebben wij een hele gezellige vrijgezellendag gehad! We zijn met een borrel begonnen om vervolgens buiten Sex and the City te spelen. Om deze activiteit goed af te sluiten, hebben we gekozen voor een smaakvol drie-gangendiner. Kortom: geslaagd!

Lydia Bredebroek, Particuliere klant